За продажба Тристаен, Лондон-1, Лондон, Англия, 147 Weavers way

За продажба - Cod. 35711

  • Типология: Тристаен
  • Област: 50 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Camden Town е популярен квартал за местните жители, кръчмите, старомодния пазар, романтичния канал ... На 10 минути пеша от метрото и на 20 минути от международните станции St.Pancras и King Cross. Това е тиха и сигурна част на Камдън; изглежда, че кметът на Лондон дискретно купи апартамент в същата сграда като нашата.
 Нашият тристаен апартамент от 50 квадратни метра, от които 48 апартамента могат да се разхождат с: голяма дневна с южно изложение, много светла, която води към градината на етажа; двойна спалня, единична спалня, елегантно завършена баня с биде и душ, вход и килер. Енергиен клас C, двоен стъклопакет, централно отопление. Безплатен паркинг за две коли в резервирания паркинг на етажната собственост.
Това е подходящо време за закупуване на къща в Англия: цените са намалели, след като Брексит и анализаторите очакват, че след няколко години ще се изкачат, особено в Лондон.
Купихме апартамента през 2012 г. и го ремонтирахме напълно, с помощта на интериорния архитект, за нашата дъщеря. Тя живее там в продължение на 5 години, но след това трябваше да се премести в Франция; Ето защо го продаваме.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB