За продажба Едностаен, Faugh, Cumbria, Англия, Cumbria

За продажба - Cod. 35027

  • Типология: Едностаен
  • Област: 20 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Апартамент в хотел, за продажба в прекрасна историческа сграда, разположена в сърцето на един от най-великолепните райони на Англия. Разположен в сърцето на красивата природа на Lake District, той предлага невероятна гледка към провинцията Northumberland и върховете, които оформят красивите езера.

Хотелът датира от 1700 година, включващ общо 86 стаи, включително единични, двойни и суити, и винаги е била любима дестинация за посетителите на всички места, особено благодарение на добре известните лечебни свойства на близкия естествен източник на сярна вода. Истински оазис на спокойствието, който включва 140 дка земя между градината и естествената гора, оформена от идилична селска обстановка.

Предлаганите вече услуги в сградата - ресторант с прилежащ коктейл лаундж бар, плувен басейн и фитнес зала - скоро ще бъдат обогатени с втори превъзходен ресторант, отговарящ на най-високите стандарти за качество, от добавянето на уелнес център със стаи за лечение и изграждане на конна база.

Обновяването на функционалната зала и великолепните зимни градини ще придаде допълнителна привлекателност на хотела и ще има идеално място за сватби, конференции и събития.

От хотела можете да разгледате обектите на световното културно наследство на ЮНЕСКО по стената на Адриан, както и да посетите Карлайл, Гретна, Хексхам и Нюкасъл. Този красив хотел предлага на гостите уникално място за отстъпление, докато Уиндърмер, Улсуатер и Деревънтваут са известни за тяхната живописна красота.

Целият район на района на езерото е известен по целия свят с туристическото си очарование и е известен като дестинация за високи постижения както за исторически / културен, така и за натуралистичен туризъм, привличайки около 41,5 милиона посетители всяка година: покрай стената на Адриан е място за световно наследство на ЮНЕСКО, откъдето можете лесно да стигнете до исторически градове и градове като Карлайл, Гретна, Хексам и Нюкасъл или да се разходите на брега на красивите езера Windermere, Ullswater и Derewentwater, известни с живописната си красота.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB